English

De docent

Yoga docent Charadha PrimkoemarieMijn naam is Charadha Primkoemarie. Ik heb twintig jaar gewerkt voor de nationale politie en de laatste 10 jaar als leidinggevende. De laatste jaren gaf mijn werk mij geen voldoening meer. Ik kwam op een punt waar alles in mijn leven nutteloos leek. Is dit het? vroeg ik mij af. Ik kon niet geloven dat zoveel jaren verstreken waren en ik vroeg mij af wat ik met mijn leven gedaan had. Het klinkt net als een midlife crisis, ik weet het, maar dat was het niet. Het was een gevoel diep van binnen, wetende dat er meer in het leven moest zijn dan werk, relaties, voor je kinderen zorgen, trouwen, een huis hebben, studeren, een mooie auto, alle kleding om te dragen, gaan waar je wilt gaan, vakanties waar je maar naartoe wilt, met vrienden zijn etcetera.

And Now Yoga

Op uitnodiging van een vriendin ben ik naar een workshop geweest van Vijay Gopala, de oprichter van Yoga Gita. In die workshop, ik weet het onderwerp niet meer, maar ik herinner mij wel dat ik gedurende de hele workshop heb gelachen. Eindelijk iemand die wat zinnigs had te zeggen in mijn beleving. In die les heb ik iets ervaren wat ik verder wilde onderzoeken en ervaren. Nu ben ik de hoofddocent van Yoga Gita Zwolle met meer dan 800 uur Yoga opleiding in Nederland en India gedoceert door gerealiseerde Yogi’s. En ik heb ruim 20 jaar meditatie ervaring.

Ik heet jullie allen van harte welkom in de yogalessen en workshops en wens jullie een plezierige reis op het pad van Yoga. Je gaat een gebied betreden wat je nog niet kent. Ik zal je de map geven en als je wilt zal ik je TomTom zijn. Vier elk moment het leven.

Liefs,

Charadha Primkoemarie

 

Menu Title