English

Veelgestelde vragen

Hier nog wat extra aanvullende informatie.
Stuur gerust een email als er iets niet tussen staat.


Yoga Gita Zwolle hanteert de schoolvakanties van Regio Noord. Er is in die periode aan aangepast rooster. Houdt het rooster in de gaten.

True Hatha Yoga : Yoga Gita Zwolle : Yoga voorbij alle stijlen, want Het Zelf kent geen Yoga stijl.
– Kom in Liefde en Blijdschap
– Wees Liefde
– Praat Liefde
– Uw gedrag is de reflectie van Liefde

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door Yoga Gita Zwolle aangeboden lessen/ workshops en activiteiten etc.

Het lidmaatschap is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Prijzen zijn inclusief de genomen proefles. Normaal zouden de abonnementen dus duurder zijn.

De betaling van de reguliere lessen geschiedt contant of via mobiel betalen/overschijven.

Indien de deelnemer bij een abonnement een les afwezig is, dan is er geen restitutie van het lesgeld mogelijk. Wel kan de les op een ander moment in de week of in een andere week (binnen de geldigheidsduur van het huidige abonnement) de les ingehaald worden. Ook een mogelijkheid is, om iemand anders in de plaats aan de les te laten deelnemen (bijvoorbeeld een collega, partner, vriend of vriendin).
Annuleren kan minstens 2 uur voor aanvang van de betreffende les. Wordt er later geannuleerd dan vervalt het recht op inhalen.

Aan- en afmelden van yogalessen geschied via het lesrooster op:
www.yogagitazwolle.nl/rooster/

Indien de docent verhinderd is om les te geven, wordt de lesperiode verlengd.

Workshop kun je aanvragen, bij minimaal 3 personen gaan we een workshop inplannen. Je kan je strippenkaart/abonnement gebruiken voor deze workshop of apart betalen kan ook.

Opzegging van het lidmaatschap geschied minstens twee weken voor afloop van de abonnement-periode per e-mail naar: info@yogagitazwolle.nl

Het deelnemen aan de lessen is geheel voor eigen risico.
Bij twijfel aan zijn / haar gezondheid wordt de deelnemer geadviseerd de huisarts te raadplegen.

Yogagita Zwolle aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor materiële of immateriële schade als gevolg van enig ongeval of letsel van de deelnemer.
Yogagita Zwolle is niet aansprakelijk voor vermissing, verduistering, diefstal of schade, zowel direct als indirect, respectievelijk van of aan eigendommen van de deelnemer.
Schade die door de deelnemer al dan niet opzettelijk of door onoordeelkundig gebruik toegebracht wordt
aan eigendommen van Yogagita Zwolle, dienen te worden vergoed.

Yogagita Zwolle behoudt zich het recht voor de indeling van lestijden voor wat betreft plaats, tijd,
programma e.d. te wijzigen.

Huisregels
Schoeisel is niet toegestaan in de lesruimte.
Wees 15min voor aanvang voor de les. 5min voor de les zal de deur dicht gaan.

Een losse yogales of workshop volgen is natuurlijk mogelijk. Houd wel in je achterhoofd dat je ook niet meteen kon wegfietsen, toen je leerde fietsen. Alle yogalessen en workshops zijn toegankelijk, beschikbaar, open voor alle studenten, van beginner tot gevorderd.

Als je de volledige potentie en diepte van het leven wilt ervaren, dan ja, doe Yoga.

Overleg altijd eerst met de dokter voordat u de lessen bijwoont.

Overleg altijd eerst met de dokter voordat u de lessen bijwoont.

Voor behalen van goede resultaten en om in je bewustzijn te zijn, hierbij een paar richtlijnen betreft eten. De asana lessen worden gevolgd op een lege maag. Als je voeding nodig hebt dat kun je licht verteerbaar voedsel nuttigen, zoals fruit. Drink geen koffie, thee of sapje voor de les. De beste manier om de lessen te volgen is op een lege maag. Je kunt (warm) water drinken.

Voor eigenlijk alle yogalessen en workshops geldt dat het beste is om 4 uur voor aanvang van de les nuchter te blijven, dus niet eten! Wil je toch wat eten dan kun je max. 2 uur voor de les nog wat lichts eten zoals fruit en/of water. Na de les kun je volop eten 🙂

 

Om in de asana’s te bewegen en om comfortabel op de yogamat te zitten wordt er geadviseerd om comfortabele kleding te dragen, geen strakke kleding rond de buik of maag.

Tijdens meditatie wordt er geadviseerd om geen bril of contactlenzen te dragen. Tijdens de asana yoga les kun je je bril of contactlenzen dragen, als het nodig is.

Het wordt niet gewaardeerd wanneer je je telefoon aan laat staan tijdens de les. Beste is als je de mobiele telefoon uitzet. Bij bijzonderheden even vooraf de docent inlichten.

De yogastudio is boven de winkel van Specsavers gevestigd. Je moet meerdere trappen op lopen door de winkel van Specsavers om bij de yogastudio te komen. Daarom: vijftien (15) minuten voordat de les start of voor de workshop, zullen de deuren geopend zijn. Vijf (5) minuten voordat de les begint draai ik de deur op slot. Dit is om de kwaliteit van de lessen te waarborgen.

Load More


Richtlijnen

Wees op tijd in de yogastudio. 15min voor de les gaat de deur open en 5 min voor de lestijd gaat de deur dicht.
Omdat we werken richting het bewustzijn, heb je stilte nodig in de omgeving voor behalen van maximale resultaat. Deze kwaliteit kan ik waarborgen: ik manage de tijd en energie flow tijdens de lessen. Het enige wat jij hoeft te doen is: jeZelf totale aandacht geven.

Als we dit samen kunnen doen, dan zijn er heel veel mooie dingen mogelijk! Ben jij er klaar voor?

Neem contact op

Menu Title